Drechtse Wind | Lid worden
13
page-template-default,page,page-id-13,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Lid worden

Ja! Ik wil lid worden van de coöperatie Drechtse Wind. Ik word lid van Drechtse Wind en maak jaarlijks € 10,- over op: IBAN : NL08 TRIO 0781 509300 T.N.V. Drechtse Wind U.A.

Vul hier uw gegevens in.

* indicates required
Geslacht *

Over het Lidmaatschap
Iedereen in de Drechtsteden kan meedoen met de coöperatie Drechtse Wind. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen aangeven dat ze windenergie van en voor de inwoners van de Drechtsteden willen. Dat kan door je aan te sluiten bij de coöperatie Drechtse Wind. Ook bedrijven, belangengroeperingen en verenigingen kunnen zich aansluiten

Wij zijn de enige partij in de Drechtsteden die voor inwoners en bedrijven onderhandelt met de gemeenten en andere belanghebbenden om eigen windturbines te bouwen.

 

Kosten lidmaatschap
Het lidmaatschap kost € 10,- per jaar en maakt het mogelijk mee te beslissen over de toekomst van windenergie in de Drechtsteden.

 

Hoe gaat het in zijn werk

Wanneer het formulier is ingevuld en verstuurd ontvangt u op korte termijn van ons een persoonlijke mailtje. Hierin staat het rekening nummer waar u de bijdrage naar kunt overmaken. Wanneer de betaling is ontvange ontvangt u uw unieke lidnummer en bent u trots lid van Drechtse Wind. Wij zullen u dan op de hoogte houden van bijeenkomst en mogelijkheden om verder betrokken te raken en/of te investeren als het zover is!