Lid worden

Ja! Ik word lid van Drechtse Energie en maak € 10,- over op:
IBAN : NL08 TRIO 0781 509300
T.N.V. Coöperatie Drechtse Wind U.A.

Ik schrijf mij in als lid en ontvang de nieuwsbrief

* verplichte velden
Geslacht *

Over het lidmaatschap
Iedereen in de Drechtstedenregio kan meedoen met de coöperatie Drechtse Wind. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen aangeven dat ze windenergie van en voor de inwoners van de Drechtsteden willen. Dat kan door je aan te sluiten bij de Drechtse Wind. Ook bedrijven, belangengroeperingen en verenigingen kunnen zich aansluiten.

Wij zijn de enige partij in de Drechtsteden die voor inwoners en bedrijven onderhandelt met de gemeenten en andere belanghebbenden om eigen windturbines te bouwen.

 

Kosten lidmaatschap
Het lidmaatschap kost € 10,- en maakt het mogelijk mee te beslissen over de toekomst van windenergie in de Drechtsteden.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer het formulier is ingevuld en verstuurd, ontvangt u op korte termijn van ons een persoonlijke mailtje. Hierin staat het rekeningnummer waar u de bijdrage naar kunt overmaken. Wanneer de betaling is ontvangen, ontvangt u uw unieke lidnummer en bent u trots lid van Drechtse Energie. Wij zullen u dan op de hoogte houden van bijeenkomsten en mogelijkheden om te investeren als het zover is!